Zelený jačmeň

Mladý zelený jačmeň je svieži zelený nápoj. Nájdeme v ňom všetky živiny, ktoré telo potrebuje na vytváranie nových buniek, protilátok, hormónov a enzýmov - od vitamínov a minerálov až po aminokyseliny. Mladý jačmeň pomáha zlepšiť trávenie, pôsobí proti zápche a podporuje imunitu a regeneráciu organizmu.

Zelený nápoj z mladého jačmeňa je tiež prevenciou rakoviny a srdcovo cievnych chorôb.

Mladý jačmeň BIO 200g

Svieži zelený nápoj z mladého zeleného jačmeňa na zlepšenie trávenia, výhodné balenie...

38.00  19.90 €
Zelený balíček na prekyslený organizmus - Pšenica + Multigreen

Ozdravný balíček teraz za zvýhodnenú cenu, s poštovným zadarmo! Chlorella, spirulina, ďatelina, jačmeň, pšenica a chaluh..

Zelený balíček - Mladá pšenica + Jačmeň Plus

Mladá pšenica a mladý jačmeň obohatený o morské riasy v cenovo výhodnom balíčku..

Balíček Detoxikácia I.

Detoxikujte svoj organizmus efektívne. Výhodné balenie chlorelly, zeleného jačmeňa a zmesi multigreen a pre očistu tela..

MultiGreen Mladá zelená zmes 80g

Chlorella, spirulina, ďatelina, jačmeň, pšenica a chaluha Kelp v jednom. Výborná prísada do šalátov; zelený nápoj...

35 Biobodov + 0.10 €
20.20  11.90 €
Mladý jačmeň Plus 80g

Svieži zelený nápoj z mladého jačmeňa s pridaným práškom z morských rias...

19.00  11.99 €
Mladý jačmeň BIO 80 kapsúl

Zlepšite si trávenie a podporte svoj imunitný systém teraz pohodlne použitím novinky - kapsúl z mladého jačmeňa. ..



Mladý zelený jačmeň


Šetrné spracovanie mladého zeleného jačmeňa zaručuje zachovanie všetkých aktívnych enzýmov, na ktoré je táto rastlina obzvlášť bohatá – obsahuje ich viac než 20 druhov (napr. cytochrom oxidázu, superoxid dismutázu, transhydrogenázu a ďalšie) a tvoria viac než polovicu jeho hmotnosti.

Prášok z mladého jačmeňa ďalej obsahuje celú škálu vitamínov a dokonalý výber minerálov a stopových prvkov v organickej forme. Dôležitý je najmä vysoký obsah betakaroténu, vitamínov C, E, B1, B2, B3, B6, biotínu, kyseliny listovej, kyseliny pantotenovej a cholínu. Pre tieto látky je typické, že sa tepelným spracovaním potravín znehodnocujú, v mladom jačmeni však zostávajú vďaka šetrnému spracovaniu takmer nedotknuté.